Caută
Close this search box.

Prinţul William şi Kate Middleton, vinovaţi de despărţirea Prinţului Harry de Chelsy Davy

Înainte ca Meghan Markle să apară în peisaj, Prinţul Harry a avut o altă relaţie de lungă durată, cu suişuri şi coborâşuri, dar nu la fel de strânsă şi intensă ca cea pe care o are cu aleasa inimii sale.

Este vorba de Chelsy Davy, cu care a avut o relaţie aproape un deceniu, dar care s-a sfârşit definitiv în vara anul 2015. În anul 2011, la scurt timp după nunta Prinţului William cu Kate Middleton, cei doi au luat o pauză, iar Ducii de Cambridge par să aibă o legătură cu decizia celor doi.

Potrivit jurnalistei Angela Levin, Chelsy Davy era convinsă că ea şi Harry nu erau meniţi să fie împreună după ce i-a văzut pe William şi Kate în faţa altarului făcând jurămintele care să-i unească.

“Un prieten a dezvăluit că tot ce a văzut Chelsy în acea zi a convins-o că cel mai bine e ca ea şi Harry să se despartă. Deşi aveau multe în comun, a văzut foarte clar că cei doi provin din lumi diferite, iar din această cauză relaţia lor nu ar fi funcţionat, mai ales că Chelsy ţinea foarte mult la viaţa sa privată cu care era extrem de atentă”, povesteşte Angela Levin.

Ca oricare cuplu care îşi doreşte să mai dea o şansă relaţiei, potrivit expertul familiei regale, Katie Nicholl, în anul 2015, Harry şi Chelsy s-au împăcat în timpul unei vacanţe private în Africa.

“Niciunul dintre ei nu erau complet convinşi că trebuie să renunţe la povestea lor de dragoste”, a declarat Katie pentru InStyle. “În timpul vacanţei, şi-au gravat numele pe trunchiul unui copac. Aveau o poveste de dragoste adevărată. În anul 2015 au încercat să ofere relaţiei încă o şansă. Cei care au fost vreodată îndrăgostiţi ştiu că niciodată nu uiţi prima dragoste şi, cu tot respectul, nici în cazul Prinţului Harry nu a fost diferit”, a continuat Katie.

Un an mai târziu, Chelsy a povestit pentru The Times cât de greu i-a fost să facă faţă presei în timpul relaţiei sale cu Prinţul Harry.

“Era nebunesc, înfiorător şi inconfortabil. Mi-a fost greu şi nu am putut face faţă. Eram tânără, încercam să fiu un copil normal. A fost oribil”, a mărturisit fosta iubită a Prinţului Harry.

În plus, Chelsy, care a terminat Facultatea de Drept şi deţine un magazin de bijuterii, nu era sigură că o femeie care duce o viaţă normală poate fi soţia unui membru al familiei regale.

“Nu ştiu, dar pur şi simplu cred că unii oameni sunt mult mai buni decât alţii”, a explicat Chelsy.

Chiar înainte de ziua nunţii Prinţului Harry cu Meghan Markle, fosta iubită, în vârstă de 32 de ani, a avut o conversaţie la telefon cu acesta, fiind văzută ca un apel de rămas bun.

“A fost ultima lor conversaţie, în care amândoi şi-au dat seama că Harry a mers mai departe. Chelsy era foarte emoţionată de ceea ce se întâmpla. Era în lacrimi şi aproape că nu voia să vină la nuntă. Într-un final, a mers şi i-a promis lui Harry că nu va încerca să strice petrecerea”, a declarat un prieten de familie pentru Vanity Fair.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri