Caută
Close this search box.

Pozele au fost publicate. Pictorial cu Udrea însărcinată

Revista Viva a publicat imaginile cu Elena Udrea însărcinată.

Numărul din septembrie al revistei Viva a apărut vineri, 31 august, pe piață cu o copertă controversată: Elena Udrea însărcinată, într-un pictorial. Pozele cu politiciana sunt disponibile și în online. În imagini apare și Adrian Alexandrov, iubitul ei.

De asemenea, Elena Udrea a acordat și un interviu în care nu a vorbit despre politică, ci despre viața ei de femeie și mai ales de viitoare mămică. Ea a discutat, printre altele, și despre problemele medicale care au dus la pierderea unuia dintre copii – sarcina fiind gemelară – aspecte care au speriat-o și întărit-o în același timp. Pictorialul cu Elena Udrea însărcinată este disponibil pe site-ul revistei Viva.

Despre coperta cu politiciana, Dana Enache, redactor-șef la Viva, a făcut mai multe precizări: ” Pictorialul cu Elena Udrea, însărcinată în luna a șaptea, a generat multe critici și controverse și, în primul rând, doresc să cer scuze, public, pentru folosirea inadecvată a termenului exil, pe coperta revistei. Îmi păstrez convingerea că materialul publicat de Revista VIVA! reprezintă un demers jurnalistic pe care l-ar fi demarat orice publicație, cu atât mai mult cu cât această copertă vine să răspundă la întrebarea pe care ne-am adresat-o toți – indiferent de meseria pe care o avem – este sau nu Elena Udrea gravidă? Dincolo de toate criticile formulate, da, Elena Udrea este un personaj controversat, condamnat, este o fugară, dar interesul publicului a fost motivul pentru care noi am ales să furnizăm acest material, iar speculațiile lansate în ultimele șase luni ne-au confirmat din plin acest aspect. Dovadă stă și faptul că, în această dimineață, coperta VIVA! a fost preluată de multe dintre instituțiile mass-media care, în ultimele șase luni, au tratat acest subiect”.

Când a început demersul jurnalistic

”Pentru a sublinia transparența noastră, țin să precizez faptul că acest demers jurnalistic a început pe data de 17 februarie, fix în ziua în care Elena Udrea a anunțat că este însărcinată, atunci când eu am manifestat dorința de a face un pictorial cu ea. În cele din urmă, ținând cont de profilul revistei, Elena Udrea a ales să trimită fotografiile cu ea însărcinată revistei VIVA! Nu ne-am deplasat în Costa Rica, fotografiile au fost transmise pe email și veridicitatea lor a fost verificată de noi cu ajutor unor specialiști în editare foto. Nu am plătit pentru imagini și nu am primit bani de la Elena Udrea.

Mulți dintre cititorii noștri ne-au acuzat de derapaj și ne pare rău că mesajul a fost interpretat astfel, întrucât noi ne-am dorit doar să prezentăm realitatea așa cum este ea și să dezlegăm misterul creionat în jurul sarcinii Elenei Udrea, în ultimele șase luni”, a mai zis jurnalista.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri