Caută
Close this search box.

Rovana Plumb, imn de slavă pentru Dăncilă: Lider politic, profesionist, om de echipă, care îşi iubeşte ţara; conduce Guvernul până la alegeri

Rovana Plumb, preşedinta Organizaţiei Femeilor din PSD, o laudă pe Viorica Dăncilă într-un stil care aduce aminte de vremurile de dinainte de 1989.

Rovana Plum, ministrul fondurilor europene, spune că actulalul premier ar fi un profesionist, cu multe cunoştinţe la nivel european, un om de echipă, un lider politic care îşi iubeşte mult ţara. Totodată, Plumb crede că Dăncilă va rămâne premier până la alegerile viitoare.

Rovana Plumb a declarat, la deschiderea Şcolii de Vară a femeilor din PSD: “Am lăudat-o şi am să o laud întotdeauna pentru că o cunosc de foarte mult timp. Este un om profesionist, este un om de echipă, este un lider politic care îşi iubeşte foarte mult ţara care are foarte multe cunoştinţe la nivel european în ceea ce priveşte tot ce înseamnă parteneriate şi se dedică în fiecare zi implementării programului de guvernare pentru a răspunde tuturor nevoilor pe care românii le au”.

Întrebată de jurnalişti de ce Viorica Dăncilă îşi creează o imagine negativă, Plumb a spus că adversarii politici pot specula orice, dar pentru PSD este important ca programul de guvernare să fie implementat.

“Fiecare dintre noi poate să aibă o părere însă părerea unanimă şi tot Partidul Social Democrat o are despre doamna Dăncilă pe care o cunoaşte de foarte mulţi ani şi ştim cât de dedicată este activităţii pe care o desfăşoară şi este un bun premier. În rest, adversarii politici pot specula orice, important pentru noi este să implementăm şi vom face acest lucru programul de guvernare”, a mai spus Rovana Plumb, citată de News.ro.

Plumb este sigură că Viorica Dăncilă va conduce Guvernul până la alegerile viitoare “cu certitudine”.

Organizaţia Femeilor Social Democrate organizează, în perioada 30 august -1 septembrie a.c. la Mamaia – Pavilionul Expoziţional, Şcoala Politică de Vară a OFSD, unde vor avea loc o serie de prezentări şi dezbateri privind contribuţia femeilor în realizarea Marii Uniri de la 1918, precum şi importanţa preluării Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România.

Un răspuns

  1. POT PUNE PARIU CA ACEST LUCRU NU SE VA INTAMPLA .
    AM AJUNS LA FUNDUL SACULUI ,ACUMULAND CELE MAI MARI DATORII DE DUPA 1989.SUNTEM DE RASUL EUROPEI ,NE OCOLESC POLITICENII LUMII DIN CAUZA VOASTRA ,A HOTILOR , CORUPTILOR SI AGRAMATILOR AJUNSI LA PUTERE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri