Caută
Close this search box.

Bădălău, la o petrecere unde se cântă o melodie care jigneşte crunt diaspora: Eu nu cânt, exaltaţii cântă tâmpenii

Claudiu Prisnel, deputat USR, a posta un clip video în care Niculae Bădălău, senatorul PSD apare la o petrecere unde se cântă o melodie cu mesaj jignitor la adresa diasporei.

Prisenl susţine că în respectivul clip apare senatorul PSD Niculae Bădălău, alături de un lăutar, care cântă “să vină diaspora, că noi ne p***m pe ea”.

Potrivit clipului video, melodia era dedicată PSD şi senatorului.

În înregistarea video se aude cum lăutarul dedică melodia PSD şi „naşului Nicu Bădălău”.

Imaginile cu Niculae Bădălău, unul dintre cei mai importanți baroni din PSD, cântând de zor: „să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea” demonstrează încă o dată ura pe care hoții o au față de toți oamenii cinstiți, alungați din România tocmai de acești penali, a scris Adrian-Claudiu Prisnel pe contul său de Facebook.

I-au bătut, i-au gazat în Piața Victoriei, au despărțit sute de mii de mame de copiii lor, iar acum țin să arate cât de mult îi disprețuiesc.

Penalii României se adună la nunți, în cercuri mafiote, sfidează cetățenii prin opulență și ne transmit că ei sunt statul.

Nu, nu voi sunteți România. România e a oamenilor cinstiți. Vom demonstra asta cu fiecare ocazie: la proteste, la vot, prin implicare politică, conchide Prisnel.

Prisnel susţine că evenimentul la care a a prticipat Bădălău ar fi un botez din comuna Bolintin, judeţul Giurgiu.

Este, din câte am făcut noi o analiză, undeva din Bolintin şi cred că dânsul era naş, cam asta am înţeles noi uitându-ne noi la imaginile respective„, a explicat acesta, conform News.ro.

Niculae Bădălău a recunoscut că a fost la acel eveniment, dar el susţine nu este cântăreţ şi dezaprobă în totalitate exprimarea din clipul video.

 

 

Bădălau: Eu nici nu cânt, că nu sunt cântăreţ, nici nu rostesc

“Eu nici nu cânt, că nu sunt cântăreţ, nici nu rostesc (expresii jignitoare -n.r.). Am fost la o petrecere în care unii exaltaţi cântă tot felul de tâmpenii. Eu nu îi controlez, nici nu vreau, şi dezaprob în totalitate asemene atitudini.

Nu poate să spună domnul deputat că eu cânt, că nu sunt lăutar. Înţeleg că s-a folosit numele meu, că nu ştiu ce minuni. Ştiţi foarte bine, dezaprob în totalitate un asemenea limbaj şi o asemenea atitudine. E total incorect. Că dânsul vrea să îşi facă campanie sau ce dracu’ îşi face, e problema lui. Nu am folosit niciodată (acel limbaj – n.r.), dar nu pot controla eu ce dracu’ bat câmpii”, a declarat Niculae Bădălău, conform News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri