Caută
Close this search box.

Bilanț de guvernare la Educație. Ministrul anunță ”criza de scriitori pentru manuale școlare”

Ministrul Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, a declarat joi că în România este o criză de scriitori de manuale. În acest context, în toamnă, MEN va organiza un grup de lucru cu ajutorul căruia vor fi instruite cât mai multe cadre didactice pentru a putea elabora manuale şcolare.

„Am dori ca în toamnă să avem un simpozion, o conferinţă, un grup de lucru în care să încercăm să instruim cât mai multe cadre didactice pentru a putea elabora manuale şcolare, deoarece avem o criză de scriitori de manuale. De exemplu, încă avem o lipsă a manualelor de limbă engleză, nu am primit manuscrise suficiente care să se califice pentru a avea manual de limbă engleză. Uimitor, dar aceasta este realitatea şi în general nu avem suficient de multe manuscrise astfel încât să avem pentru fiecare disciplină cel puţin trei manuale pe care să le oferim cadrelor didactice să fie alese pentru a fi tipărite. Sunt, dar nu la toate disciplinele”, a precizat Popa, la prezentarea bilanţului activităţii MEN din primul semestru al acestui an, citat de Agerpres.

Anul acesta, în premieră, vor beneficia de manuale şcolare noi peste 500.000 de elevi dinclasele I – VI la 63 de discipline.

Un răspuns

  1. Ce mințiți,a-ți distrus învătământul,manuale de 2 lei si plătite cu 80-100 de lei manualul,întrebă-l pe genuche,ăsta stie bine unde se fac manuale sau pe abramburica,dacă nu dracnea dă un tel,întrebă la patriarhie BOR,pe prea fericitul daniel,ăsta da,ştie!
    Sunteți toți niste borfaşi,care a-ți distrus tot în România si pe noi românii de bine,nu le mai enumăr aici ce a-ți distrus,totul! MUIE PSD,am înțeles că acum MUIE PSD, este un salut de rămas bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri