Caută
Close this search box.

Bogdan Chirieac adânceşte scenariul legat de plecare lui Dăncilă şi arată ce ar trebui să facă Toader la DNA

toader dancila

După ce jurnalistul Bogdan Chirieac, un apropiat al lui Liviu Dragnea, liderul PSD, despre care s-a spus în mai multe rânduri că transmite în mass-media mesajele importante ale PSD, a declarat, la Antena3: „Doamna Dăncilă va alege să plece„, tot el adânceşte scenariul.

Chirieac a declarat, vineri, la Antena3, legat de premierul Dăncilă: „…Eu nu mai am niciun fel de îndoială. Trebuie să plece din cauza dispreţului manifest pe care îl are faţă de muncă…”. Apoi, ieri, tot el, a spus, la RTV, şi ce trebuie să facă Tudorel Toader, imediat, înainte de o eventulă cădere a guvenului Dăncilă.

Bogdan Chirieac susţine că Tudorel Toader, ministrul Justiției, ar trebui să propună noul șef al DNA fiindcă, în cazul în care o să cadă Guvernul Dăncilă, România ar avea un guvern tehnocrat, iar, după cum spune tot Chirieac, președintele Iohannis îşi va numi un procuror-șef la DNA.

”În actualul Guvern, un singur om, hotărât, cu cartea de drept la subraț, profesorul Tudorel Toader, întâmplător ministru al Justiției, a făcut dreptate în sensul de drept. Mi se pare esențial acest lucru. Tot domnia sa ar trebui să propună noul procuror-șef DNA. Dacă se schimbă Guvernul, cu doamna Dăncilă, care cinstit chiar am văzut că nu are de ce să fie prim-ministru… Un prim-ministru care își bate joc de muncă, chiar nu poate să stea acolo. Dincolo de acest aspect, dacă doamna Dăncilă cade, cu siguranță veți avea un guvern tehnocrat pentru ca domnul Iohannis să își numească un procuror-șef la DNA.

Vă gândiți că tot DNA-ul, că nu s-a rostit numele Kovesi de două săptămâni în această nebunie, vă gândiți că un Guvern al domnului președinte Iohannis va nominaliza acolo pe cine vrea domnia sa?„, a spus Bogdan Chirieac, la România TV, citat de sit-ul DCNews, pe care-l conduce.

https://magnanews.ro/2018/08/18/bogdan-chirieac-dancila-trebuie-sa-plece-din-cauza-dispretului-manifest-pe-care-il-are-fata-de-munca/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri