Caută
Close this search box.

Bogdan Chirieac cerea ca pretinsa «tentativă de asasinat» asupra lui Dragnea să fie investigată de FBI

Bogdan Chirieac, unul dintre aliaţii mediatici ai lui Liviu Dragnea, liderul PSD, pare extrem de marcat de subiectul pretinsei tentative de asasinat asupra lui Dragnea, despre care chiar liderul PSD a vorbit, în două rânduri la Antena3, fără nicio dovadă însă.

Mai mult, Chirieac afirma că ştirea despre „tentativa de asasinat” este una atât de importantă încât FBI ar trebui să investigheze cazul, iar Bursa să se oprească.

Marți seara, Alessandra Stoicescu l-a întrebat pe Liviu Dragnea, la Antena3, dacă ştie că se doreşte să fie omorât, dacă este ameninţat cu moartea şi dacă are informaţii că s-ar pune la cale asasinarea sa.

Părea genu de întrebare „dinaite telefonată”.

Dragnea a declarat: „Am avut o tentativă (de asasinare – n.r) anul trecut. Au venit 4 străini au stat la Athenee Palace, au stat trei săptămâni aici, am scăpat. Au ajuns în preajma mea (…)

Întrebat cu insistență de Alessandra Stoicescu cine a plănuit „asasinarea” sa, Dragnea a spus că ”un om foarte celebru în lume”.

Subiectul a fost comentat şi de şi Bogdan Chirieac.

Este înfiorător. Trebuie să aflăm toate detaliile. Dânsul nu a ales întâmplător să facă dezvăluirea. Cumva a lăsat să se înțeleagă că ar fi vorba despre domnul George Soros. E genul de știre care oprește Bursa, domnilor! Și anume, marele miliardar, unul dintre vulturii Burselor Mondiale, a încercat să îl asasineze pe un lider politic în Europa de Est, într-o țară membră NATO”, a spus Bogdan Chirieac, la România TV, citat de DCNews, pe care-l conduce.

Este genul de informație care oprește Bursa. Cu asta începe investigația cu SUA. Noi nu avem nicio putere asupra lui George Soros, dar Statele Unite au. Ne ducem într-o zonă restantă și în același timp îngrijorătoare. Din cauza aceasta trebuie să aflăm cât mai multe detalii. Trebuie întrebat și la FBI dacă investighează acest caz”, mai susţinea Chirieac.

Ulterior declaraţiei lui Chireac, Dragnea a afirmat că cel care ar pune la cale atentatul împotriva sa n-ar fi Soros.

Afirmațiile lui Chireac veneau şi în contextul în care SRI, SPP, DIICOT, Parchetul General au negat că ar avea cunoștință de vreo tentativă de asasinat împotriva lui Liviu Dragnea, așa cum a pretins liderul PSD, marți seară, la Antena3.

Un răspuns

  1. PSDistul asta vopsit,Chireac isi da o mare importanta?De ce nu si Servicii Secrete straine?Un caraghios ca si „adoratul sau” Daddy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri