Caută
Close this search box.

Bogdan Chirieac: Dăncilă trebuie să plece din cauza dispreţului manifest pe care îl are faţă de muncă

Bogdan Chireac, un apropiat al lui Liviu Dragnea, liderul PSD, jurnalist despre care s-a spus în mai multe rânduri că transmite în mass-media mesaje importante ale PSD, a făcut o declaraţie stupefiantă la Antena3: „Doamna Dăncilă va alege să plece„.

Declaraţia lui Chireac (foto) a fost preluată și de site-ul său, DCNews.

Printr-o intervenție telefonică la Antena3, Bogdan Chirieac, analist politic, a vorbit despre posibilitatea unei demisii din partea premierului Viorica Dăncilă.

„Doamna Dăncilă va alege să plece. Protestele o ţin la Palatul Victoria – şi toate aberaţiile care se spun pe marginea acestora – care au fost categoric violente (…) Eu nu mai am niciun fel de îndoială. Trebuie să plece din cauza dispreţului manifest pe care îl are faţă de muncă.

Faptul că a închis țara în această săptămână a provocat pagube, probabil, de miliarde de euro mediului privat. Nu toată lumea din România lucrează la stat. La o sărbătoare legală de o zi a mai dat de la dânsa din buzunar, de la Teleorman, încă două zile libere (…) Eu sper să plece cât de curând. A închis țara„, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, conform DCNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri