Caută
Close this search box.

Cătălin Ivan susţine că scrisoare Vioricăi Dăncilă către CE se adresa, de fapt, electoratului PSD

Cătălin Ivan, europarlamentar ales pe listele PSD, care face parte din grupul socialist din Parlamentul European, susţine că scrisoarea premierului Dăncilă către preşedintele şi prim-vicepreşedintele Comisiei Europene este doar un demers de propagandistic.

Evenimentele din 10 august din Piaţa Victoriei au reprezentat o încercare de înlăturare pe cale violentă a unui Guvern legitim, le-a scris premierul Viorica Dăncilă lui Jean-Claude Juncker şi lui Frans Timmermans.

Cătălin Ivan susţinea, la RFI, că scrisoarea e adresată de fapt alegătorilor PSD: „Nu este o scrisoare trimisă Bruxellesului, pentru ca Bruxellesul să fie mai bine informat. La Comisia Europeană sunt toate informaţiile necesare. În toate capitalele europene se ştie foarte bine ce s-a întâmplat în aceste zile în România şi în general ce se întâmplă peste tot în lume şi în Europa. Este o scrisoare dată pentru a fi citită în ţară de presa din România, preluată de presa din România şi folosită drept propagandă a PSD-ului, pentru păstrarea propriului electorat”.

Cătălin consideră că „în era digitală, când informaţia circulă în timp real, nu poţi să comunici cu partenerii externi printr-o scrisoare. Bine că n-au trimis un porumbel, cu un mesaj agăţat de picior! În situaţii de tensiune maximă, în situaţii în care lucruri importante trebuie lămurite, o delegaţie a Guvernului se ducea acolo, primul-ministru se deplasa acolo şi vorbea faţă în faţă cu liderii europeni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri