Caută
Close this search box.

Chirica: Guvernul este condus de găști infracţionale. De ce şterge pe jos primarul Iaşului cu Dragnea şi Dăncilă

primăria iaşi

Primarul Iașului, Mihai Chirica avertizează, că, indiferent de remanierile pe care șeful PSD le plănuiește, într-o disperată încercare de cosmetizare, Cabinetul Dăncilă va rămâne la fel de incompetent, fiind condus, în continuare, de aceleași ”găști infracționale”.

Declaraţia lui Mihai Chirica

”Oricâte schimbări, remanieri ar face Dragnea în Cabinetul Dăncilă, nu se va schimba nimic cu adevărat. Haideți să fim serioși! Problema nu este Guvernul ca structură – a fost alcătuit după chipul și asemănarea infractorului dublu condamnat Liviu Dragnea, chiar nu poți avea așteptări de la așa ceva! –, interesant este ce se va întâmpla cu partenerul ALDE, care decontează din plin proasta guvernare și abuzurile decise de Liviu Dragnea. Este clar că PSD și ALDE vor deconta împreună prelungitul dezastru al acestei guvernări incompetente conduse de găști infracționale.

Realitatea românească sub guvernarea PSD

Indiferent de schimbările inutile pe care Liviu Dragnea vrea să le facă Guvernului, într-o încercare disperată de cosmetizare, noi rămânem cu un premier care a devenit subiect de bancuri pretutindeni, cred că până și în țările africane. Este extrem, extrem de rușinos! Rămânem cu nunta mileniului din clanul Dragnea, care parcă ne-a rezolvat toate problemele, rămânem cu sistemul educațional adus la stadiul de praf și pulbere, cu spitale transformate în pericole de moarte, cu elevi care nu mai știu istoria, cu manuale de geografie pentru analfabeți, cu jandarmi care dau cu gaze și bulane în poporul pașnic… De Crăciun, probabil că vom mânca niște carne de porc chinezeazcă, la modul ‹tradițional›, până ne vor scăpăra călcâiele… E jale, e jale mare! Și românii pleacă, tot pleacă, iau drumul străinătăților, de parcă țara s-ar afla prinsă în vreun război mondial”, a declarat Mihai Chirica, pentru site-ul PSnews.ro

Un răspuns

  1. …oportunistul asta …moare de …sinceritate…..daca l-ar pune intr-o functie banoasa ar schimba imediat macazul….urata atitudinea barbatilor fata de o femeie….sant atatia analfabeti pe net dar …nu-i vede nimeni….misogini si barfitori…niste tate….
    !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri