Caută
Close this search box.

Cine este protestatarul cu mânile ridicate, bătut de jandarmi fără niciun motiv

Un bărbatul, despre care aflăm că este jurist, a fost lovit de un jandarm cu bastonul de cauciuc, chiar dacă avea mâinile ridicate.

Absolut scandalos! Lovit fără motiv de jandarmi doar pentru că purta tricou #farapenali!, scrie seantorul USR Cristian Ghica pe pagina sa de Facebook.

Vlad e unul din cei mai pașnici oameni pe care îi cunosc. E unul din juriștii care ne ajută la grupul parlamentar și care muncește la multe din sesizările, amendamentele și proiectele pe care USR le depune. În seara asta, singura lui ”vină” a fost că purta un tricou cu #farapenali.

Cel care a lovit fără motiv un cetățean pașnic trebuie să răspundă. La fel cum trebuie să răspundă toți cei care au decis acțiunile brutale și nejustificate din această seară ale jandarmeriei. Iar Carmen Dan, Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea trebuie să plece de urgență!, încheie Ghica.

Printre victimele forţelor de ordine se numără şi jurnalistul Hotnews Robert Mihăilescu, care a fost lovit cu pumnii şi picioarele de jandarmi, după o transmisiune live. „Transmiteam LIVE intervenţia jandarmilor. Bărbatul în alb (n.red.- un bărbat în civil care dădea ordine jandarmilor) m-a prins de mână şi mi-a smuls telefonul. I-am strigat că sunt ziarist şi am ridicat mâinile deasupra capului, cu legitimaţia care se afla la gât ridicată în aer.

Bărbatul m-a tras în mijlocul jandarmilor cărora le-a spus: ‘Luaţi-l şi pe ăsta’. Unul dintre jandarmi m-a lovit cu pumnul şi m-a împins în spatele cordonului în timp ce un al jandarm mi-a mai dat un picior în spate. I-am cerut să îmi dea telefonul înapoi, spunându-le din nou că sunt ziarist. Un jandarm m-a înjurat şi m-a lovit cu piciorul. În acest timp, un alt jandarm zdrobea de asfalt telefonul meu”, a povestit Robert Mihăilescu.

Un răspuns

  1. Am 63 ani dar, de la revolutia din 89 si 90 nu am mai vazut acte de barbarism ca cele de aseara. Cand defilau jandarmii aveam lacrimi in ochi de faptul ca sun Roman. Aseara au confirmat ca nu sunt decat niste slugi in slujba unui partid PSD-ist de infractori. Daca pana la acest eveniment tragic nu aveam incredere in politie si justitie, acum nu mai am incredere nici in jandarmerie. Va veni o vreme cand partidul de guvernamant PSD va fi scos in afara Legii tragand dupa el si aceste trei institutii platite de Romani dar in slujba infractorilor. Singura institutie care mai prezinta incredere a ramas Armata. Dumnezeu sa va ierte pe cei care ati gazat, batut, si injurat oamenii pasnici care au venit cu copii. NOI, ROMANII NU VA VOM IERTA NICIODATA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri