Caută
Close this search box.

Consilier în Guvernul României: Trebuiau mitraliați, nu stropiți cu apă!

consilier

Jigniri incalificabile lansate de un consilier în Guvernul României la adresa protestatarilor. Cristian Bârdac, consilier la Secretariatul General al Guvernului, cu rang de secretar de stat, scrie pe pagina de Facebook că protestatarii care au ieșit vineri seara în Piața Victoriei ”trebuiau mitraliați, nu stropiți cu apă”. Între timp, postarea a fost ștearsă, dar G4Media.ro a făcut o captură foto după postare.

consilier

Postarea consilierului Cristian Bârdac:

”Cine-i Diaspora?!? Observ mii de postări în care suntem ultragiați că Jandarmeria a făcut și a dres. Postăm niște materiale video scoase din context și facem pe călugărițele pe aici. Dar ăia care au dat foc la toți brazii din Victoriei și că erau să sară în aer mașinile din zona sau ăia de au maturat cu forțele de ordine pe jos, ăia cu ceafă lată, ăia nu ne mai deranjează? Ce Diaspora reprezentau ăia? Peluza Paris sau peluza Madrid?

Nu mai plângeți și rostogoliți imbecilități pe rețele. Trebuiau mitraliați, nu stropiți cu apă!!!”

9 răspunsuri

  1. Pai stunci la arme Romani si sa îi mitraliem noi sa vada cu este…

  2. Nu ne mai miră, incompetentele unor reprezentați, care din bișnițari,camatari, interlope,baroni etc….au ajuns fără nicio calificare si competențe in funcțiile STATULUI!Papagali fără minte,ce instigă la ură, dezbinare bătăi de stradă sau acte de terorism calificat!Cit cred ei că acest STAT al smecherilor semi-analfabeți pusi acolo sa satisfacă poftele condamnaților de orice tip si fel,va mai exista?Sa deea bani condamnaților din închisori, diurnă de 5 euro la zi,cînd copii din orfelinate sînt înfometați, spitalele contaminate de baterii ,cad tavanrle peste copii in scoli,etc…..probele primordiale in orice stat chiar si cele mai slab dezvoltate din Africa!De cind guvernanți aveți o singură dorință, ,trebuie sa facem ceva sa ne salvam împreună cu toții „vorba lui Vozganian de aceea pentru voi acesta este singurul subiect ce vă preocupă nimic altceva!Aceste cuvinte un om inteligent nu le populează in auzul întregului popor doar dacă e un analfabet,iar Statul Român doar de acestia are parte la ora actuală! RUSINE sa vă fie!!!!!

  3. S-o mitraliezi pe ,,, care te-a fătat viu
    Bulani sparți plătiți din banii ălora pe care ai vrea tu sa pui plumb pe ei …

  4. Manifestantii PSD au fost aparati de fortele de ordine , li s-a dat mancare , apa , opozantii au fost gazati , au pus tunurile de apa pe ei , sub pretextul ca sunt violenti . Unde este democratia? Toti au dreptul sa-si exprime optiunile.

  5. Tot n-ați priceput, dragă, că ăștia sânt demult tâmpiți?
    Ce PROȘTI?________________________ Ce IDIOȚI?
    … Ce tot mai stați și vă gândiți???

    Măcar BUBA v-o știți?
    Habar n-aveți!________Sau__________NU VREȚI?
    Să vă uniți!

    Nici măcar când DIASPORA vine ca să vă bată puțintel pe obraz!
    Să vă mai trezească!__________ Să vă elibereze din ALCATRAZ!

    DAR
    De când a zis că pe drum s-o pune
    Cred că ați crezut că la vreun FESTIVAL cu voi impresiile-și spune!

    https://oamenicasobolani.wordpress.com/

  6. Din pacate pentru voi…asa zisi „parlamentari” ce nici studii si nici educatie aveti…, Diaspora reprezinta Forta Romaniei!!
    Diaspora vede de afara tot…si nu puteti sa o manipulati cum vreti voi. Iar cum afara se repecta cat de cat Drepturile Omului s.a.m.d., e logic ca sa iasa in strada cand niste inculti, analfabeti si hoti ca voi credeti ca sunteti Dumnezeu pe Pamant…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri