Caută
Close this search box.

Dăncilă, huidută pe litoral de Ziua Limbii Române. Premierul: Cei care îmi numără virgulele nu au altceva de criticat

dăncilă

Viorica Dăncilă a fost întâmpinată cu huiduieli la Pavilionului Expoziţional din Mamaia, unde are loc zilele acestea reuniunea femeilor din PSD

Protestatarii au huiduit-o pe Dăncilă chiar de Ziua Limbii Române şi i-au strigat ”analfabeta” sau ”marioneta lui Dragnea”, scrie news.ro.

Unul dintre protestatari a strigat ”Ruşine Poliţiei”.

”Am venit să o întrebăm pe doamna Dan ce s-a întâmplat în data de 10 august. (…) Am vrut să aduc aminte Poliţiei Române că şi-au pătat onoarea. Poliţia şi Jandarmeria”, a spus bărbatul, jurnaliştilor.

În discursul ţinut în faţa femeilor psd-iste, reuniune de la care Liviu Dragnea a lipsit, Viorica Dăncilă şi-a justificat nenumăratele erori şi gafe gramaticale.

„Am fost descumpănită de virulenţa atacurilor lansate asupra mea, dar cu timpul am înţeles un lucru. Că cei mai înverşunaţi adversari care îmi numără virgulele şi greşelile de exprimare nu au altceva de criticat”, a declarat vineri premierul Viorica Dăncilă, la Mamaia.

Dăncilă a dat vina pe oboseală pentru greşelile gramaticale şi de exprimare pe care le-a făcut de-a lungul timpului, recunoscând aceste greşeli. Premierul a adăugat că va mai greşi în acest sens, dar nu va greşi niciodată prin deciziile pe care le ia pentru România.

„Este o oboseală imensă, încerc să fac cât mai multe lucruri. Şi poate voi mai face greşeli, dar nu voi greşi niciodată în deciziile pe care le iau pentru România şi pentru români şi cred că asta e cel mai important. Iar faptul că nu am greşit este reliefat de drumul bun pe care îl are economia românească”, a mai spus Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri