Caută
Close this search box.

Dăncilă i-a scris lui Juncker despre faptul că Iohannis a vrut să dărâme Guvernul

viorica dăncilă

Viorica Dăncilă i-a scris președintelui Comisiei Europene despre protestele din 10 august. Se plânge de o încercare de înlăturare pe cale violentă a guvernului și dă vina pe Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă i-a trimis joi o scrisoare președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și prim-vicepreședintelui Frans Timmermans, în care se plânge că protestul din 10 august a fost o încercare de înlăturare pe cale violentă a guvernului și în care îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că nu și-a îndeplinit atribuțiile constituționale de mediator și că, mai mult, a făcut apel la continuarea protestelor, au declarat surse guvernamentale pentru G4Media.ro.

”Manifestația din 10 august a devenit un subiect de dispută politică intensă, majoritatea liderilor partidelor au făcut apel la calm și la izolarea forțelor perturbatoare a ordinii publice.

Cu toate acestea, s-au făcut auzite voci ale liderilor politici care au chemat la continuarea protestelor, aducând acuze instituțiilor statului, forțelor de ordine, respectiv celor care în toate statele membre au rolul de a proteja cetățenii față de agresiuni și acțiuni violente.

Consider că aceste încercări de înlăturare pe cale violentă a unui guvern legitim pot reprezenta un precedent periculos în rândul statelor democrate”, susține Viorica Dăncilă în scrisoarea trimisă conducerii Comisiei Europene.

2 răspunsuri

  1. Pai , de cand cu alianta PSD-ALDE-UDMR-Pambuccian , Romania a devenit DRAGNEA SRL ! Adica , Romania nu-i a tuturor romanilor ( inclusiv cei din Diaspora) , ci doar a celor care sunt membri/sustin alianta mai sus precizata ! A celor care au invatat pe de rost replica lui Basescu : „Sa traiti bine! „. ” Indrazniti sa credeti” !

  2. Titlul ce trimite la articolul asta este „Dăncilă i-a scris lui Juncker despre că Iohannis a vrut să dărâme Guvernul”. Ori la scris Dancila ori este o zi fara inspiratie pentru Anca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri