Caută
Close this search box.

„E ridicol!” Impresarul lui Ronaldo iese la atac, după ce UEFA l-a desemnat pe Modric jucătorul anului

Luka Modric a fost desemnat de UEFA jucătorul anului 2018. Impresarul lui Ronaldo s+a declarat nemulţumit de această decizie.

„Ronaldo a înscris 15 goluri, conducând-o astfel pe Real către un nou titlu UEFA Champions League (…) Rezultatul este pur și simplu ridicol, rușinos chiar. Nu există dubii legate de cine ar fi trebui să fie câștigătorul”, a fost mesajul aspru al lui Mendes, îndreptat spre cei de la UEFA.

Și sora lui Ronaldo a reacționat în social media. Ea a publicat o statistică a portughezului, în oglindă cu cea a croatului, în ceea ce privește meciurile pe care le-au disputat în Champions League, însoțită de mesajul „Priviți, trageți voi concluziile!”.

Starul lui Juventus a absentat de la ceremonia în cadrul căreia nu a rămas nepremiat. El a fost desemnat cel mai bun atacant din Europa. Premiul pentru cel mai bun portar, fundaș și mijlocaș al sezonului a fost primit de foști coechipieri ai portughezului. Pe lângă Ronaldo și Modric, Keylor Navas și Sergio Ramos au fost recompensați și ei cu un premiu individual.

Luka Modric a avut un sezon impresionant la Real Madrid. El a cucerit cu clubul de pe Bernabeu trofeul UEFA Champions League, iar la Cupa Mondială din Rusia, prestația decarului a fost de-a dreptul explozivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri