Caută
Close this search box.

Grevă. Ministrul a plecat, iar adjunctul Butuza ”Tricoaie” nu are nicio soluție

Onoare și respect canotorilor români !

Ei sunt români adevărați, infinit mai generoși, mai onești, mai frumoși și mai puternici decât acei funcționari care stau în fotolii călduțe, la Ministerul Sportului sau al Muncii, cu salarii uriașe, călcând în picioare ideea de sport, de oameni ai sportului și de demnitate umană !

Canotorii și canotoarele noastre muncesc din greu, își sacrifică anii cei mai frumoși ai tinereții și merg spre medaliile europene cu banderola albă a grevei de avertisment pe mână ! Ei se află la Campionatele Europene de la Glasgow, unde deja au obținut rezultate foarte bune. Din prima zi !

Iar ministrul anti-Sportului pleacă de la birou, știind, desigur că este ziua celei de a doua greve de avertisment.

Mai rău, secretarul de stat, adică ministrul adjunct, pe numele său Butuza, zis ”Tricoaie” (prietenii știu de ce), îi transmite președintelui de sindicat, Andy Nagy, că el nu are nicio soluție pentru problemele de mult cunoscute ale oamenilor din sport, conform știripesurse.ro. Halucinant. Pe ministru nu mai știm cum îl cheamă, nici nu mai contează. Nu are treabă cu sportul, decât atunci când îi ia la mișto pe sportivi, care au diurne mici pentru că nu trebuie să se îngrașe la competiții.

De fapt, ei, așa-zișii miniștri, nici nu există. Mai grav este că vine greva generală, în câteva zile. Iar sportivii se solidarizează cu oamenii de sport. Și ar fi foarte trist ca ambasadorii cei mai autentici ai Romîniei, sportivii tricolori, să nu mai poată evolua pentru țara lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri