Caută
Close this search box.

Incredibilli, plini de aur și de medalii. FOTO

Există adevăruri frumoase în sportul românesc care nu trebuie trecute sub tăcere. Mai ales că lucrurile bune și frumoase nu sunt deloc multe, din păcate. Poate vor fi, cu oameni de felul celor despre care vorbim acum.

AVEM CEI MAI VALOROȘI CANOTORI DIN EUROPA ! ASTA E OFICIAL ! Ce nu e încă oficial este faptul că sunt și CEI MAI FRUMOȘI, la suflet și la chip !. Iar asta se vede foarte ușor. Și nu putem să nu fim foarte mândri !

Gândindu-mă la Madalina Beres și Vlad-Dragos Aicoboae resimt, aproape fizic, neputința și fragilitatea cuvintelor. Cum să scriu despre oameni atât de frumoși, atât de speciali, fără a risca să diminuez esența acestui demers de admirație pură?

 

Nici măcar nu e loc să amintesc aici câte medalii de aur are Mădălina Beres, câte titluri de campioană continentală sau mondială, de juniori, tineret sau seniori, ultimele două venind doar acum, recent, la ”Europenele” de la Glasgow! Unde de altfel și Vlad a cucerit un argint cât Himalaya la opt plus unu, premieră pentru barca de seniori supranumită ”regina canotajului”. Ei sunt de-a dreptul incredibili !

…Și cum să cuprind eu în cuvinte desăvârșirea interioară și exterioară a unor chipuri de luceferi cu suflet de îngeri ? Dacă i-ar fi văzut Michelangelo, Boticelii sau Da Vinci, ar fi rămas în istoria omenirii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri