Caută
Close this search box.

ISU, bilanț de ultimă oră: încă 40 de răniți în urma violențelor din Piața Victoriei. Printre răniți, un jandarm VIDEO

Upadate Încă 40 de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală după ora 17.30, în Piaţa Victoriei, după ce au avut loc noi incidente, iar jandarmii au ripostat cu gaze lacrimogene. Jandarmeria a adus în piaţă şi un tun cu apă.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, echipajele medicale aflate în Piaţa Victoriei au intervenit pentru a acorda primul ajutor, în intervalul orar 17.30-19.00, unui număr de 40 de persoane. Un alt jandarm a necesitat îngrijiri medicale dupa ce a fost lovit în zona feţei.

Un număr 36 de persoane, printre care doi jandarmi, au avut nevoie de îngrijiri medicale după incidentele din Piața Victoriei, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov. Doar două persoane au fost transportate la spital, transmite Mediafax.

Echipajele de prim ajutor au acordat îngrijiri medicale unui număr de 36 de persoane, după violențele de la protestul din Piața Victoriei.

Printre cei care au avut nevoie de paramedici se numără și doi jandarmi, unul cu suspiciune de fractură la degetul mâinii drepte, care a fost transportat la spital, și unul cu escoriații la o mână, dar care a refuzat transportul la spital.

Cele mai frecvente acuze ale persoanelor care au fost în grija pompierilor SMURD au fost lipotimiile și iritații ale ochilor sau iritații de căi aeriene, precizează reprezentanții ISU București-Ilfov.

În total, două persoane au vrut să fie transportate la spitale, pentru investigații.

Preț de câteva minute, înainte de ora 17, câteva zeci de minute, au existat îmbrânceli între manifestanți și forțele de ordine. Pentru că protestatarii au încercat să ocupe spațiul din fața Guvernului și au forțat gardurile, aruncând în același timp și cu sticle și alte obiecte către jandarmi, aceștia au intervenit cu spray-urile cu piper din dotare.

Un răspuns

  1. Jandarmeria Romana compusa in majoritate din analfabeti bine platiti de mafia PSD, ALDE, UDMR si-a pierdut simtirea romaneasca ,umanismul si demnitatea !De fapt si le-au vandut mafiei penalilor din Parlament si Guvern !Pierd insa din atentie diferenta numerica intre cei multumiti cu situatia din Romania si noi cei nemultumiti care suntem 18 milioane ,cam de 3 ori mai multi ,ca sa inteleaga si jandarmii cu putina materie cenusie la etaj !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri