Caută
Close this search box.

Liviu Pop, senator PSD, mesaj în care SUA, Germania, Olanda şi Austria sunt înfăţişate drept gândaci care ne invadează

Liviu Marian Pop, fost ministru al Educaţiei, în prezent senator PSD, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care America, Germania, Olanda şi Austria sunt înfăţişate ca nişte gândaci care invadează România.

În postarea lui Pop, Liviu Dragnea ar transmite „mesajul”: ”Stop! Gazele nu pleacă gratis din România”, iar preşedintele Klaus Iohannis ar răspunde: ”Păi te arestăm şi tot îl luăm”.

UPDATE: Liberalii solicită PSD excluderea din partid a senatorului Liviu Pop pentru că ”a jignit partenerii strategici ai țării”, după ce acesta a postat pe Facebook o imagine în care a comparat SUA, Olanda, Germania și Austria cu gândaci care invadează România.

În caz contrar, sus’in liberalii PSD își asumă mesajul senatorului care reprezintă o gândire anti-occidentală și face parte din propaganda de sorginte rusească, folosită de regimurile totalitare.

3 răspunsuri

  1. Liviu Pop un semidoct care nu stiu cum a ajuns profesor de matematica ,dupa cum sustine ,ca el nu este capabil sa exprime o propozitie logica ,coerenta din care cine-l asculta sa inteleaga de fapt ce vrea sa spuna , personaj tipic submediocritatii si mediocritatii componentilor PSD, ar fi bine sa frecventeze cursuri de alfabetizare si sa se intoarca la parintii lui din Maramures sa-l educe ,sa-i insufle sentimentele curate ale maramuresenilor curati , harnici ,de mare probitate morala etc Oare cum a reusit acest morosan care ar fi trebuit sa fie moralmente curat ca lacrima de mama si mandria Maramuresului ,sa se denatureze ,, dupa chipul si asemanarea ” penalilor mafioti ,hoti de duzina PSD-isti ,toti proveniti din sleahta jigodiilor FSN-iste ale criminalului Iliescu ???Pacat ca un maramuresan care prin esenta lui ancestrala ar fi trebuit sa fie pur , s-a mocirlit in latrina PSD-ista facand de rusine Maramuresul si facandu-i sa se tot mire pe maramuresenii lui cum de a sarit atat de departe de la esenta naturala a celor din Nord -Vest , oameni de mare onorabilitate in majoritate! Sa fie oare deseul uman al unei minoritati de 0,001 % ? Sper sa se intoarca la radacina ancestralacurata si sa-si ceara iertare maramuresenilor pe care i-a inselat !

  2. Ii mananca postul lui Melescanu. Chiar, ce cauta Melescanu la externe atata timp cat expertii PSD – ALDE, din prea multa stiinta, limbi straine si gramatica romaneasca, fac fel de fel de aprecieri care mai de care mai nesimtite la adresa tuturor celor care nu sunt ca ei si asigura Romaniei o imagine de tara locuita numai de idioti, tampiti, si analfabeti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri