Caută
Close this search box.

Lorena, mândria unui întreg oraș, campioana de azi și de mâine

Lorena Adriana Constantin este din orașul Berești, județul Galați. Acum studiază la Constanța. Face canotaj de aproape 3 ani, iar 2018 este primul ei an de lot național, așa cum sincer și elegant se exprimă chiar ea.

Dar și Lorena, ca și alți tineri excepționali despre care am vorbit sau vom vorbi, are vocația medaliilor și pare a fi din ce în ce mai mult iubită de parfumul dulce al victoriilor.

Primul ei concurs internațional a fost la Campionatele Europene de juniori de la Gravelines, Franța, chiar în luna mai a anului 2018.
Lorena a tras atunci în barca de opt plus unu (8+) și a cucert medalia de argint, devenind vicecampioană a Europei !

Și, atenție, vicecampioană a Europei în condițiile în care avea doar doi ani și jumătate de canotaj. O adevărată performanță. După o postare pe  Facebook, în legătură cu activitatea și rezultatele de până acum ale Lorenei, au sosit zeci de mesaje de la locuitori ai orașului berești, care afirmă, la unison, că Lorena Constantin este mândria micii urbe gălățene. 

Acum , la ”Mondialele” de la Racice, se va afla tot în barca de opt plus unu. Drumul este abia la început. Fiecare emoție și fiecare gest se simt până în fiorul ultim al secundei.
Hai Lorena, suntem și vom fi mereu alături de tine ! Până la titlul olimpic la opt plus unu și chiar mai departe. România este obișnuită cu așa ceva.

Foto facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri