Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat marţi că nu înţelege care este „obiectivul protestului” anunţat pentru data de 10 august la Bucureşti.

Meleşcanu a susţinut o conferinţă de presă în care a prezentat un bilanţ al mandatului său până în prezent. El a fost întrebat şi de protestul diasporei române, anunţat pentru vineri.

„Fiecare cetăţean român, fie că trăieşte în România sau în străinătate, are dreptul să-şi exprime opiniile, să protesteze, este o chestiune normală. Singurul lucru care ar trebui să fie mai bine făcut ar trebui să îl reprezinte organizarea unor asemenea acţiuni de tip stradal care pot conduce la perturbarea traficului şi în general la perturbarea atmosferei din România”, a afirmat ministrul.

El a spus că nu înţelege „obiectivul protestului”.

„În rest, nu înţeleg foarte bine care este obiectivul protestului, având în vedere că sunt cei din diaspora. Dacă ar fi cei din diaspora, ar fi normal să protesteze pentru serviciile consulare sau lipsa de servicii consulare, dar în rest e mai greu să înţeleg care va fi obiectivul principal al acestei manifestaţii. Sper ca şi până acum să se desfăşoare în condiţii normale, civilizate, fără violenţe”, a mai spus Meleşcanu.

1 COMENTARIU

  1. inteleg ca mumia si momaia asta ceausista este senilizata si nu mai are nici-un minim de bun-simt, sa-si dea demisia, insa seful statului( cretinul de Sibiu), se vaieta ca Romania sufera si va suferi in relatiile externe, insa nu ia nici prima si cea mai importanta masura, scoaterea din functie a acestei hahalere comuniste…Si de ce ar face-o , insasi bubalina albinotica de Sibiu este un exponent al fostei nomenclaturi si securitati, el vrea – in realitate- sa exonereze de orice vina cele doua entitati si -in paralel- sa distruga tara…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 5 =