Caută
Close this search box.

Parchetul Militar cere sprijinul răniților din Piața Victoriei să ofere informații. Poliția a făcut publică imaginea unui agresor, căutat încă de autorități

„Procurorii militari îi invită pe toţi care au participat la protestul Diasporei de vineri şi au fost răniţi sau pot furniza informaţii importante să se prezinte la Parchetul Militar Bucureşti, luni şi marţi, pe Strada George Georgescu 2, sector 4”, au transmis duminică reprezentanţii Parchetului Militar, care a deschis un dosar penal cu privire la modul de intervenţie a jandarmilor şi la incidentele petrecute la manifestaţia de vineri seară.

De asemenea, Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Poliţia Capitalei, care fac cercetări în cazul celor doi jandarmi, între care o femeie, bătuţi de un grup de persoane violente, au făcut publice imagini cu un bărbat, cerând sprijinul oamenilor pentru identificarea acestuia.

„Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Poliţia Capitalei –  Serviciul Omoruri, în scopul stabilirii tuturor circumstanţelor în care au fost agresaţi cei doi jandarmi, vă solicita sprijinul în mediatizarea unor imagini. Rugăm cetăţenii care îl recunosc pe bărbatul care apare în fotografii să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie. Pe această cale, mulţumim celor care s-au implicat şi ne-au oferit ajutor”, a transmis, duminică, Poliţia Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri