Caută
Close this search box.

Procurorul militar Nicolae Lupulescu, a doua candidatură depusă pentru șefia DNA. Vineri, ultima zi de înscrieri

dna

Procurorul militar Nicolae Lupulescu este a doua condidadtură depusă pentru șefia Departamentului Național Anticorupție, anunță News.ro. Vineri este ultima zi când, conform procedurii, se pot depune candidaturi.

Nicolae Lupulescu are gradul de general-maior şi este procuror la Secţia Parchetelor Militare din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. El a fost detaşat la Ministerul Apărării Naţionale, în martie 2016, pentru o perioadă de trei ani, prin Hotărârea CSM nr. 148/ 2016. Lupulescu a candidat, în martie 2015, pentru funcţia de procuror-şef al DIICOT, alături de Ioana Albani, Daniel Horodniceanu, Giorgiana Hosu, Adrian Glugă şi Cătălin Borcoman.

Este cea de a doua candidatură depusă pentru conducerea DNA, prima fiind a Paulei Tănase de la Paula Tănase de la Parchetul Curţii de Apel Galaţi.

Vineri este ultima zi în care pot fi depuse candidaturi pentru postul de procuror-şef al DNA.

În 6 august, Ministerul Justiţiei a reluat procedura de selecţie pentru funcţia de procuror-şef al DNA, după ce, la prima selecţie, ministrul Tudorel Toader nu a acceptat niciunul din cei patru candidaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri