Caută
Close this search box.

Rădulescu Mitralieră ameninţă din nou protestatarii: Venim un milion şi vă călcăm în picioare

cătălin rădulescu

Cătălin Rădulescu, deput PSD, poreclit Mitralieră, ameninţă din nou protestatarii: „Nu ne provocaţi că venim 1 milion şi vă călcăm în picioare”, susţine deputatul pe pagina sa de Facebook.

În opina sa, protestul de vineri ar reprezenta o tentativă de lovitură de stat, responsabili fiind liderii Opoziţiei şi preşedintele Iohannis.

…Câţi aţi fost 20.000, 40.000 , 50.000? Nu ne provocaţi că venim 1 milion şi vă călcăm în picioare. Opriţi-vă şi lăsaţi ţara în pace, lăsaţi poporul ăsta să trăiască, lăsaţi românii să decidă prin vot, scrie Cătălin Rădulescu pe Facebook, în legătură cu protestul de ieri din Piaţa Victoriei, conform RTV.

Voi ordinarilor din statul paralel , renuntaţi şi plecaţi, luaţi laba de pe democraţie, ati făcut destul rău în ultimii 10 ani, aţi distrus vieţi, familii a sute de mii de români. Toţi veţi plăti, aşa cum au plătit toţi în decursul istoriei. Cer tuturor românilor din ţară şi din străinătate, care susţin rezultatul votului electoral, care au asistat astăzi la ceea ce a organizat Pnl, Usr, Cioloş, grupările sorosiste, rezist şi Iohanis, să nu lăsam ţara călcată în picioare, să nu mai lăsam jandarmi bătuţi şi femei mutilate, şi să apărăm democraţia, statul de drept , ordinea constituţională şi votul romanilo .

Cer ca toate forţele de ordine să acţioneze de aici încolo, mai ferm, şi după acelaşi tipar ca în Europa. Toţi cei care au devastat, incendiat, bătut, agresat, mutilat, trebuie să răspundă. La fel cei care au incitat la violenţe şi au asistat la mutilarea unei femei, Barna şi USR-istii , care postează ” începutul sfârşitului „, cei care au incitat la ieşirea în stradă: Iohanis, Cioloş, liberalii, Bot şi toţi din rezist, vor trebui să răspundă. Ţara nu e a lor!.

Cătălin Rădulescu este poreclit Mitralieră pentru că, în timpul protestelor împotriva OUG 13, a declarat presei că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi e pregătit să o folosească din nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri