Caută
Close this search box.

Raluca Prună, sfat pentru PSD, «partidul stat»: Atenţie ce vă doriţi; în NY corupţii nu primesc pedepse cu suspendare

raluca prună

Raluca Prună, fost ministru al Justiţiei, apreciază drept „ciudată” ideea lui Liviu Dragnea, liderul PSD, legată de constituirii unei comisii internaţionale care să analizeze impactul protocoalelor secrete asupra sistemului de justiţie din România.

Această teorie a fost avansată de Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, într-o scrisoare transmisă preşedintelui Iohannis, la care „PSD subscrie„.

Înainte de a face o comisie Internationala, nu ar fi un test util ca vreuna din ‘victimele’  protocolului sa il conteste in instantele nationale?

Chestia cu comisia Internationala la care PSD subscrie e cam ciudata pentru un partid al neatarnarii, al romanismului si mandriei de a fi roman, scrie Raluca Prună pe pagina ei de Facebook.

Dar cum nu e realizabila usor, nicidecum prin simpla sugestie a unui lobbist oricat de faimos, putem croseta pe langa, ajuta la manipulare.

PS in NY coruptii nu primesc pedepse cu suspendarea executarii. In general se cumuleaza aritmetic pedepsele si poate da cu zeci de ani in inchisori federale. Plus ca fiscul le ia toata averea furata prin coruptie. Atentie cu ce va doriti, e sfatul meu gratis pentru partidul stat, conchide Raluca Prună.

În opinia lui Liviu Dragnea, concluzia scrisorii trimise de Rudolph Giuliani ar fi că încrederea în sistemul de justiţie din România este „serios zdruncinată” în faţa partenerilor externi şi a investitorilor străini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri