Caută
Close this search box.

Roland Biemans, guru al printului digital pe textile, dă trendul la Textile Trends Conference

Pe 13 septembrie, începând cu ora 11:00, la Textile Trends Conference – Made to measure, Roland Biemans, consultant LMNS Olanda, este invitat special pentru acest eveniment.

Considerat un adevărat guru al printului digital pe textile, Biemans va vorbi despre noile tendinţe în imprimarea şi personalizarea textilelor.

Specializat în marketing direct, design industrial, imprimare, semnalistică şi publicitate, Roland Biemans este licenţiat în design grafic digital şi design tehnic electronic.

Olandez de origine, Biemans  a avut un rol-cheie în implementarea şi adaptarea noilor tehnologii şi soluţii practice inovatoare în companii, ca şi consultant LMNS. În 2013 a devenit membru în CA al Asociaţiei Europene a Producătorilor Specializaţi în Imprimare, ocupându-se în special de sectorul printurilor pe textile şi de implementarea în cadrul companiilor a noilor tehnologii şi soluţii inovatoare. Biemans a condus departamentul de marketing şi comunicare al Hollanders Printing Systems din Eindhoven, după care a fost marketing director la Kiian Digital, parte din grupul Kiian (până în 2014).

Vino la Romexpo, în sala Cupola, la Textile Trends Conference, evenimentul care deschide maratonul de dezbateri din cadrul Textile Technology Show, expoziţia de tehnologie pentru industria textilă din Europa de Sud-Est!

Mai multe detalii, pe www.textilshow.ro

Urmăreşte-ne şi în social media: www.facebook.com/textiletechnologyshow.romania/

***

Despre EUROEXPO 

EUROEXPO Fairs este organizatorul celor mai mari târguri şi expoziţii de business din România. Cu o experienţă de peste 15 ani în organizarea de târguri şi expoziţii noi, compania a înregistrat un trend ascendent şi a reuşit să crească anual atât numărul

expozanţilor, cât şi pe cel al vizitatorilor. Prin intermediul târgurilor lider de piaţă (Metal Show, Baby Boom Show – ediţiile de primăvară şi toamnă, PRINT&SIGN, Corporate Gifts Show, Cleaning Show, Pack Expo, Expo Shop, Expo Plast, Cleaning Show, Textile Technology Show), compania a realizat o platformă profesională de comunicare între reprezentanţi ai mii de companii din România şi din străinătate, poziţionând compania în vârful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.
Târgurile şi expoziţiile EUROEXPO oferă cadrul propice pentru interacţionare, evenimente conexe informative şi proiecte menite să impulsioneze dezvoltarea economică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri