Caută
Close this search box.

Strălucitoarele noastre canotoare, din nou în finale

Strălucitoarele fete ale canotajului nostru luptă, din nou, duminică, 12 august, pentru aurul unor Campionate Mondiale. Este vorba de ”Mondialele” de canotaj ale juniorilor (Under 19), o competiție extrem de puternică, găzduită de orașul Racice, din Cehia.

Ele sunt fostele și viitoarele medaliate și campioane ale tuturor podiumurilor Lumii !

De la stânga la dreapta, în superba imagine realizată chiar în Cehia, zilele acestea, vi le prezentăm pe:

Cristina Drugă (campioană europeană en-titre de junioare, cu barca de patru rame, 4-),  Cătălina Elena Onciu (vicecampioană europeană de junioare la opt plus unu, 8+, acum în barca de patru rame) și Laura Mirela Pal (campioană europeană en-titre de junioare, cu barca de patru rame, 4-).
Priviți-le cu atenție pe Cristina, Cătălina și Laura! Ele sunt speranța și împlinirea noastră, alături de multe alte valoroase colege. Ele sunt și vor fi Campioanele.

Duminică, 12 august, Cristina și Cătălina vor lupta pentru medalii în finala probei de patru rame (4-) a CM de juniori, în vreme ce Laura va fi, desigur, tot în finală, dar în barca de opt plus unu (8+).

Iată, în formulă completă, pentru a vă prezenta și celelalte minunate fete care vor fi alături de Cristina, Cătălina și Laura, cele două echipaje (din totalul de șase) care vor lupta, duminică, pentru România, în finalele CM de canotaj pentru juniori:

Feminin patru rame (JW4-): Elena-Cătălina Onciu, Cristina Drugă, Teodora Mândrilă, Geanina Dumitrița Juncanariu.

Feminin opt plus unu (JW8+): Amalia Bucu, Simona Tătaru, Lorena Constantin, Gabriela Paraschiv, Alice-Elena Țurcanu, Iuliana Timoc, Alexandra Ungureanu, Laura Mirela Pal și Victoria-Ștefania Petreanu.

Mult succes, din toată inima, din partea MagnaNews !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri