Drumul spre medalii este continuat de canotorii și canotoarele noastre la Campionatele Mondiale pentru juniori de la Racice, Cehia. Mai mult, două bărci românești s-au calificat în semifinale câștigând categoric sferturile de finală, după curse entuziasmante.
Rezultatele de vineri, 10 august:

Masculin dublu rame (JM2-). În recalificări, echipajul nostru, Florin Arteni-Fîntînariu, Laurențiu-Alexandru Danciu, a ocupat locul 1 și s-a calificat în semifinale.

Masculin dublu vâsle (JM2x). Locul 5 în sferturi de finală, echipajul alcătuit din Ștefan Sandu și Gheorghe Scripcaru merge în semifinalele C/D.

Feminin opt plus unu (JW8+). Locul 3 în cursa demonstrativă.Echipajul Românie, alcătuit din Amalia Bucu, Simona Tătaru, Lorena Constantin, Gabriela Paraschiv, Alice-Elena Țurcanu, Iuliana Timoc, Alexandra Ungureanu, Laura Pal, Victoria-Ștefania Petreanu, va fi prezent în finală.

Feminin simplu vâsle (JW1x). România a mai realizat un loc 1 în sferturi de finală, la proba la care formidabila Tabita Maftei s-a calificat în semifinale, după o cursă pe care a dominat-o categoric, de la un capăt la celălalt. Ea nu a lăsat nicio speranță adversarelor sale, care nu s-au apropiat nicio secundă de barca României.

Felicitări tuturor și mult succes din partea MagneNews pentru zilele decisive de sâmbătă și duminică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 9 =