Caută
Close this search box.

Tăriceanu contra lui Dragnea pe tema suspendării lui Iohannis: Şi numeroși membri PSD se opun, să nu spun mai mult

tăriceanu

Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Senatului şi lider al ALDE, partid care face parte din coaliţia de guvernare, se opune suspendări preşedintelui klaus iohannis.

După ce Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat că procedura de suspendare a președintelui Klaus Iohannis nu a fost încă pusă în practică pentru că liderul ALDE se opune,Tăriceanu a declarat azi că el nu este singurul împotriva unei astfel de măsuri.

Tăriceanu susţine că nici UDMR nu susține un demers pentru suspendarea lui Klaus Iohannis, dar și că există numeroși membri PSD care se opun.

Am auzit acest subiect în trecere, la o emisiune TV. Departamentul de comunicare al ALDE a avut o poziție atunci. Nu a apărut nimic nou care să ne oblige să avem o altă poziție. Din câte știu eu, UDMR nu subscrie și sunt numeroși membri PSD care au rezerve, ca să nu spun mai mult”, a declarat Călin Popescu-Tăriceanu, citat de Digi24.

Liviu Dragnea susţinea, în urmă cu o săptămână, că vrea ca partidul său să îl suspende din funcție pe președintele Klaus Iohannis, însă că acest lucru nu s-a întâmplat până acum deoarece ALDE nu susține o asemenea măsură.

„Dacă vrem să-l suspendăm, îl suspendăm, pur și simplu. Eu aș vrea. Să vedem domnul Tăriceanu”, a spus recent Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri