Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Senatului și lider al ALDE, susține că o candidatură la alegerile prezidenţiale din 2019 nu ar fi un lucru care să-l sperie, însă nici nu ar fi, în acest moment, „mânat de o ambiţie nemăsurată„.

N-aș spune că e un lucru de care să mă sperii, dar nici nu sunt în momentul acesta mânat de o ambiție nemăsurată”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena3.

Călin Popescu Tăriceanu a dezvăluit că îl preocupă funcția prezidențială și că se gândește uneori cum ar trebui să fie mandatul de președinte.

„Poate un pas mai sus ar fi, nu o candidatură, că am mai candidat și în 2014, ci funcția prezidențială – ceea ce nu este un lucru care să spun că nu mă preocupă. Sigur că de foarte multe ori stau și mă întreb cum ar trebui să fie mandatul de președinte, cum aș face eu mandatul de președinte, ce ar trebui să fac pentru România.

Pentru că eu văd o mare diferență între ce scrie în Constituție, cum este descris rolul președintelui și ceea ce se întâmplă în realitate”, a mai spus Tăriceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 8 =