Caută
Close this search box.

Tăriceanu: Suntem în război cu adversarii noştri politici; le răspundem tot cu un război

tariceanu

Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Senatului şi lider al ALDE, formaţiune politică aflată la guvernare, susţine că ALDE este „într-o situaţie de război cu adversarii politici„, care, în opinia sa, ar fi folosit mijloace nelegale şi imorale în lupta politică.

„De fapt, în România sunt structuri paralele de putere care au acaparat puterea, care au luat decizii de eliminare a adversarilor politici prin mijloace nelegale, nedemocratice, neconstituţionale. Şi atunci vreau să vă spun ceva: Suntem într-o situaţie normală? Nu. Suntem dincolo de faptul de a fi într-o situaţie extrem de gravă, de încălcare a Constituţiei şi a legilor. Suntem într-o situaţie de război. Suntem într-o situaţie de război cu adversarii noştri politici care au folosit toate mijloacele, nelegal şi imorale în lupta politică”, le-a spus Tăriceanu participanţilor la Şcoala politică de vară a organizaţiei de femei a ALDE, de la Mamaia, conform Agerpres.

T[riceanu a menţionat că şi ALDE trebuie să fie mobilizat pentru război, însă unul moral şi legal.

Dacă ei vor război, atunci eu vă spun ceva, trebuie să fim mobilizaţi şi noi pentru un război, dar un război care este moral şi legal. Prin urmare, la ceea ce fac adversarii noştri cu armele nelegale şi cu armele imorale, le răspundem tot cu un război. Nu trebuie tolerate aceste atitudini sub nicio formă„, a afirmat Călin Popescu-Tăriceanu.

Un răspuns

  1. Nu numai ca PSD-ALDE folosește jandarmeria la modul violent fizic împotriva oponenților, dar inclusiv gândirea si limbajul liderilor alianței unt violente: ” Suntem in război cu adversarii”, ” Nu vreau sa mor ca prostul”, „Asasini plătiți” sau se sugerează soluția finala, „Vom merge pana la capăt” , ” Trebuiau mitraliați nu stropiți cu apa”, „Venim un milion , va călcam in picioare”, „Un glonț in cap asa ziselor mame”, „Bărbați femei copii, nu se iartă nimic „!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri