Caută
Close this search box.

Ultima oră! Ce se întâmplă cu jandarmerița lovită ieri la proteste

Jandarmerița rănită vineri seara în timpul protestelor din Piața Victoriei este în afara oricărui pericol și nu este în stare gravă. Ea este internată la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a confirmat acest lucru după ce a vizitat pacienţii internaţi la Spitalul Floreasca.

„Nu este ruptură de coloană cervicală, este bine, s-a ridicat din pat, a comunicat, aşteaptă să meargă la serviciu. (…) Am văzut imaginile, dar ea este foarte bine fizic. Nu mi-a venit să cred, mă aşteptam la cu totul şi cu totul altceva. (…) Are un hematom, nu este o fractură de coloană cervicală. Nu este la terapie intensivă, este pe secţia de chirurgie”, a precizat Pintea.

Surse medicale au declarat pentru Cotidianul că aceasta are un traumatism cranio-cerebral minor, un traumatism la coloana cervicală, contuzii toraco-abdominale și hematoame la nivelul feței.

Jandarmeria a transmis vineri seară despre starea femeii-jandarm că „a fost internată cu suspiciunea de fractură la coloana cervicală”.

Femeia de 23 de ani s-a rupt împreună cu un alt coleg de coloana de jandarmi care interveneau într-un punct fix. Mai mulți protestatari au făcut un zid viu pentru a o proteja, dar mai mulți huligani au reușit să o lovească cu pumnii și picioarele. Mai mulți protestatari care o apărau au reușit să o conducă până la colegii ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri