Caută
Close this search box.

Vama Borş: Românii din Diaspora au fost întâmpinaţi cu mesaje anti-PSD

vama borş

Primele coloane de maşini cu români din Diaspora au fost întâmpinate,miercuri seara, în Vama Borş de zeci de orădeni, care au venit cu steaguri tricolore şi bannere cu mesaje precum „Noi, poporul,cerem alegeri anticipate. Demisia Dragnea şi Tăriceanu din Parlament”.

Zeci de persoane din Oradea au întâmpinat, miercuri seara, în Vama Borş, primele coloane de maşini cu români din Diaspora, care au venit în ţară pentru a participa, vineri, la un miting antiguvernamental, la Bucureşti.

Orădenii au adus cu ei steaguri tricolore şi bannere cu mesaje precum „Noi, poporul, cerem alegeri anticipate. Demisia Dragnea şi Tăriceanu din Parlament”, „Stoparea legilor pentru corupţi”, „Desfiinţarea comisiei Iordache care legalizează corupţia”, „Demisia Guvernului marionetă Dăncilă”, „Confiscarea extinsă a averilor corupţilor condamnaţi”.

Ei au scandat „Afară cu PSD din ţară”, „PSD ciuma roşie”, „România trezeşte-te”.

Printre românii care au intrat prin Vama Borş s-au numărat familii din Marea Britanie, pornite în urmă cu trei zile, dar şi din Italia şi alte state europene.

Vineri, la Bucureşti, este programat un miting al Diasporei a cărui organizare nu şi-a asumat-o nimeni.

Un răspuns

  1. Da acesti domni care spun ca ei vor dreptate,au auzit de judecatorul Stan Mustata ?Au auzit ca a fost ucis miseleste in puscarie chiar de sistemul judiciar pe care ei il sprijina cu or ce pret ?Da de Adamaescu,Nocolescu si altii ucisi de catre acelasi sistem ?Ce judecator poti fi tu si sa spui ca judeci dupa constiinta si lege cand tu tii oamenii bolnavi in stare terminala,sa moara dupa gratii ? Tu nu te mai poti numi judecator ci calau.Acesti domni care isi racesc gura de geaba pe la frontierele Romaniei ar trebui verificati la sange pentru a vedea de unjde dracu ai ei banii necesari sa se plembe pe unde le vine in mintea aia bolnava si cine-i sprijina.Nu trece mult si-mi pare rau dupa ordinea si linistea ce domnea inainte de’90.Vai in ce fel a ajuns tara asta ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri