Caută
Close this search box.

După autocritica legată de proverbialele ei gafe și greșeli, Dăncilă a spus, senin, «preșidenție» în loc de președinție

Premierul Viorica Dăncilă și-a făcut o autocritică – pe care, probabil, o consideră constructivă -, precum în ședințele de partid dinainte de 1989, despre care se credea că sunt de mult apuse.

Ea a recunoscut, la Școala de vară a femeilor din PSD, că a făcut greșeli, pe care însă l-a pus pe pus pe seama… oboselii.

Apoi Dăncilă a spus: Legat de PREȘIDENȚIA Consiliului Uniunii Europene, am văzut îngrijorările unora că nu suntem pregătiți, că vom avea probleme. Vă asigur că suntem în grafic atât din punct de vedere al organizării cât și logistic, că avem un program foarte bun, vom avea o PREȘIDENȚIE de succes, după cum arată Digi24.

Chiar și România TV, post de televiziune foarte apropiat puterii actuale, consemnează faptul a premierul Dăncilă a vorbit, la Constanţa, despre importanţa preluării de către România a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de la 1 ianuarie 2019 , pronunţat de şase ori „preşedenţia” în loc de „preşedinţia”. Viorica Dăncilă nu se dezminte şi continuă seria gafelor care i-au adus o faimă tristă. Aflată la Constanţa, Viorica Dăncilă a vorbit despre cum va face România faţă preluării „preşedenţiei” Consiliului Uniunii Europene de la 1 ianuarie 2019, arată postul de telviziune citat.

De când conduce Guvernul, Dăncilă a fost criticată pentru numeroasele greşeli de exprimare, dar şi pentru gafe diplomatice.

Iată cum a răspuns Dăncilă, la Școala de vară a femilor din PSD: „Am fost descumpănită de virulența atacurilor lansate asupra mea. Dar, cu timpul, am înțeles un lucru: că cei mai înverșunați adversari, care îmi numără virgulele sau greșelile de exprimare, nu au altceva de criticat și, atunci, se limitează doar la aceste lucruri. Da, poate că am greșit. Este o presiune imensă, este o oboseală imensă. Și poate de multe ori, din neatenție sau pe fondul oboselii, am făcut greșeli și poate voi mai face. Dar vă asigur de un singur lucru: nu o să greșesc niciodată în deciziile pe care le voi lua pentru România și pentru români”.

Autocritica a fost și o metodă de educare comunistă și de îmbunătățire a activității, care consta în critica propriei activități sau a propriei comportări, în recunoașterea sinceră a greșelilor și lipsurilor, arătând cauzele și modalitățile de îndreptare (DEX).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri