Caută
Close this search box.

Zi de foc la Neptun. În CEx PSD se tranșează amnistia și grațierea

PSD

Zi de foc la Neptun, când liderii PSD, în CEx PSD vor tranșa amnistia și grațierea. Social – democrații se întâlnesc, astăzi, în cadrul unei ședințe de Comitet Executiv, care va avea loc la Neptun. Pe lista cu subiecte fierbinți se află și un vot pentru o OUG pe amnistie și grațiere.

Ieri, Liviu Dragnea a reușiit să înăbușe revolta din PSD. Dragnea le-a cerut liderilor PSD „să nu facă jocul lui Iohannis”, potrivit Mediafax.

Discuţile dintre liderii PSD şi preşedintele partidului au avut loc pe fondul propunerii senatorului Ecaterina Andronescu de schimbare a Guvernului şi de înlocuire a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Printre acești se numără vicepremierul Paul Stănescu, Marian Oprișan, Mihai Tudose și Niculae Bădălău, susține G4Media.ro. Ei ar vrea să propună o conducere colectivă a partidului la ședința CEX de la Neptun din acest week-end.

Un răspuns

  1. Asta nu mai e de mult PSD, ci o adunătură de năpârci, strânse in jurul lui Dragnea care le promite imunitate si protecție dacă-l susțin, lăsând-i, totodată, să jecmănească totul, iar ei, la rându-le, dându-i voie să termine jocul început pentru ruși și evrei de doi ani încoace: 1) scoaterea României din UE și NATO și 2) transformarea ei in sluga permanenta a Kremlinului. DACĂ MAI AVEȚI CEVA CONȘTIINȚĂ ÎN VOI, BĂI NENOROCIȚILOR, FOȘTI MEMBRII FONDATORI AI PARTIDULUI ĂSTA, DAȚI-VĂ DEMISIA IN BLOC, CONSTITUIȚI ALT PARTID, PUNEȚI-L PE ILIESCU DIN NOU PAVĂZĂ ȘI HAIDEȚI IN ALEGERI. FĂRĂ PSD, DRAGNEA E UN COVRIG TĂVĂLIT PRIN ȚĂRÂNA IMPERIULUI, PE CARE NIȘTE CÂINI VAGABONZI ALEARGĂ SA SI-L MAI PRINDĂ IN COADA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri