Caută
Close this search box.

Ești posesor de Volkswagen, Audi și Porsche? Un anunț de ultimă oră schimbă totul. Ce se întâmplă cu posesorii acestor autoturisme

volkswagen

Inginerii grupului Volkswagen le-ar fi spus anchetatorilor că anumite motoare pe benzină de la Volkswagen, Audi și Porsche ar fi folosit softuri de manipulare a emisiilor, asemănătoare celor din scandalul Dieselgate, potrivit presei din Germania. Un purtător de cuvânt de la Volkswagen a refuzat să comenteze informația, spunând că există o anchetă în desfășurare a autorităților.

Scandalul Dieselgate, care a zguduit grupul Volkswagen și întreaga industrie auto, poate să capete o nouă dimensiune, în urma unor informații apărute în presa din Germania.

Jurnaliștii germani citează documente interne și declarații ale inginerilor grupului Volkswagen, care le-ar fi spus anchetatorilor că softurile de manipulare a emisiilor ar fi fost folosite și în cazul unor motoare pe benzină de la Volkswagen, Audi și Porsche.

Potrivit informațiilor neoficiale, inginerii ar fi manipulat softurile pentru ca motoarele să indice un nivel mai scăzut al emisiilor și al consumului de carburant. Un purtător de cuvânt de la Volkswagen a refuzat să comenteze informația, spunând că există o investigație în desfășurare, iar grupul german cooperează intens cu Autoritatea de Transport Federală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri