Caută
Close this search box.

David Beckham, înlocuit de un cocker spaniol în poza de familie. Primele declaraţii despre divorţul de Victoria

David şi Victoria Beckham au vorbit pentru prima oară despre căsnicia lor de 19 ani, într-un nou interviu pentru revista Vogue, în special despre zvonurile cu privire la divorţ, apărute în ultimele luni.
”Timp de 20 de ani, oamenii au tot vorbit despre relaţia noastră aşa  că, eu şi David suntem obişnuiţi să ignorăm nonsensurile şi să ne comportăm normal”, a declarat designerul în vârstă de 44 de ani.”Dar toate aceste lucruri au un impact asupra oamenilor din jurul nostru şi nu este deloc corect”, a continuat Victoria.
Pentru ediţia din octombrie a revistei Vogue, celebrul cuplu a avut parte de o şedinţă foto de familie alături de toţi copiii- Brooklyn, 19, Romeo, 16, Cruz, 13 şi Harper, 7. Nelipsit a fost şi iubitul lor câine, Olive, un cocker spaniel.
În imagine Victoria şi Beckham apar aşezaţi pe iarbă, în razele soarelui, în timp ce copiii lor se joacă cu câinele şi pistoalele cu apă.
Deşi aceasta este o fotografie de familie reuşită, David Beckham a fost exlus de pe coperta revistei, acesta fiind înlocuit de Olive, câinele familiei. În fotografia de copertă, care prezintă ideea de familie, apare doar Victoria Beckham împreună cu cei patru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri