Caută
Close this search box.

„Kamikaze” cel mai recent album al lui Eminem

„Kamikaze” este cel de-al nouălea disc consecutiv lansat de Eminem care a urcat pe prima poziţie în clasamentul vânzărilor de albume din Marea Britanie, potrivit organizaţiei care întocmeşte acest top săptămânal, UK Official Charts Company. Eminem, pentru care „Kamikaze” este al 10-lea album solo, împărţea până vineri recordul de opt albume consecutive ajunse pe primul loc în topul britanic cu trupa rock Led Zeppelin (din 1979) şi cu grupul suedez ABBA (din 1982), informează AFP.

Asta înseamnă că pot să îmi spun Sir Eminem?„, a declarat, în glumă, artistul american, în vârstă de 45 de ani, al cărui nume real este Marshall Mathers III. Răspunsul oficial al organizaţiei britanice este negativ: rapperul din Detroit trebuie să devină mai întâi un supus al reginei Elisabeta a II-a şi să fie apoi ridicat la rangul de cavaler înainte de a putea să folosească titlul de Sir.

Potrivit Press Association Robbie Williams este singurul artist din lume care deţine mai multe albume 10 ajunse pe locul 1 în topul britanic dar nu au fost lansări consecutive.

„Kamikaze” album lansat de  Eminem la numai opt luni după precedentul, a câştigat în coerenţă şi profesionalism datorită colaboratorilor cu care a lucrat rapperul din Detroit.

Potrivit UK Official Charts Company, organizaţie care întocmeşte topul săptămânal al vânzărilor de albume LP, Eminem a urcat pe prima poziţie în clasamentul vânzărilor de albume din Marea Britanie,

 

Sursa: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri