Caută
Close this search box.

Revoltător! Plajă pe masa de pictură şi olărit din Mamaia!

plajă

Două femei au făcut plajă pe masa de pictură şi olărit de pe plaja terapeutică pentru copiii cu nevoi speciale din Mamaia, deşi iniţiatorul proiecutului spune că spaţiul este delimitat şi inscripţionat.

Iniţiatorul proiectului plajei terapeutice, psihologul Adrian Gemănaru, a scris pe pagina sa de Facebook despre această situaţie.

„Acel moment când plaja este complet goală şi tu alegi să te sui pe masa de pictură şi olărit pentru a te bronza. Spaţiul este delimitat şi inscripţionat. Este de uşor de înţeles pentru orice turist la ce foloseşte respectiva masă.

Greu de găsit o explicaţie logică: să ai tot nisipul şi plaja la dispoziţie doar pentru tine şi tu să alegi să faci plajă pe nişte scânduri. Să străbaţi sute de kilometri, să plăteşti o mulţime de bani, să aştepţi un an de zile concediu la mare şi la final când ai ajuns pe litoral să te urci pe masa de terapie a copiilor cu nevoi speciale.

Cu adevărat un record greu de egalat. Vestea bună: masa a rezistat”, a postat Adrian Gemănaru, vineri după-amiază, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri