Caută
Close this search box.

Belo nu minte: și Savicevici a dat de pământ cu naționala de fotbal a României

Așa cum am mai scris, naționala de fotbal a ”reușit” un 0-0 penibil cu Muntenegru, o echipă care, în anii 70-90, nici nu ar fi sflat în fața României (dacă Muntenegru ar fi existat pe ayunci). Totuși, cei din preajma echipei şi mai mulţi oficiali au declarat la final că meritam victoria pentru că „ne-am dorit-o mai mult”, vorba lui Cosmin Contra. Marele Savicevic a fost însă sincer cu la fel de marele Belodedici, iar Belo nu i-a putut minţi pe jurnalişti. Probabil că alţii ar fi fost mult mai diplomaţi, mai ales că belo lucrează chiar la FR Fotbal !

Nu le-am fost cu absolut nimic superiori muntenegrenilor, cu care avem trei meciuri la rând fără victorie. Mai rău, spre final puteam să şi primim gol la o fază în care Tătăruşanu a lăsat mingea să treacă de el. Iar asta deși adversarul era cu un om mai puţin pe teren.

Fostul mare jucător al Milanului, Dejan Savicevic, acum preşedinte al Federaţiei muntenegrene, a purtat o discuţie cu prietenul său Miodrag Belodedici, alături de care a câştigat Liga Campionilor în 1991, cu Steaua Roșie Belgrad. În locul obişnuitelor schimburi de impresii diplomatice, cei doi au fost extrem de sinceri unul cu celălalt.

„L-am felicitat pe Savicevic pentru rezultat, dar … Mi-a spus că nu prea a văzut la noi jucători care pot să joace unu contra unu așa de bine, periculoși. Nu i-a plăcut echipa noastră. Mi-a mai spus că de la ei au lipsit patru jucători de bază, care ar fi făcut diferența dacă s-ar fi aflat pe teren”, a spus Belodedici la declaraţiile oferite imediat după discuţia cu prietenul său. (vezi foto GSP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri