Caută
Close this search box.

Orban: Nu putem să contăm în Uniunea Europeană

Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă că România nu poate conta în Uniunea Europeană „atâta timp cât suntem reprezentaţi la Bruxelles de PSD”. 

Este foarte important ce se întâmplă a Bruxelles, ora exactă se dă la Bruxelles, nu putem să contăm în Uniunea Europeană atâta timp cât suntem reprezentanţi la Bruxelles de PSD, când marea majoritate a partenerilor le este ruşine că PSD este colegul lor în Partidul Socialist European, de structuri, de găşti, cum e gaşca lui Tăriceanu care este în ALDE. (…) Vocea lor nu contează, vocea lor nu este ascultată, nu au niciun fel de putere de influenţare a deciziei, sunt consideraţi un fel de paria în familiile lor politice, spre deosebire de PNL care este un partid serios, respectat. Oamenii trebuie să înţeleagă că, pentru a influenţa deciziile înspre binele românilor la nivelul instituţiilor europene, PNL trebuie să fie puternic şi noi trebuie să fim cei care îi convingem pe români de lucrul ăsta„, le-a spus Orban tinerilor aflaţi la Şcoala de vară a Tineretului Naţional Liberal.

El i-a îndemnat pe tineri să intre „în prima linie a bătăliei” şi să fie cel mai activ segment, cu cea mai mare iniţiativă.

„Trebuie să fiţi cel mai curajos segment, cel mai intens în activitatea pe care o desfăşuraţi la nivelul partidului, pentru că nu vă este indiferent când va veni vremea să preluaţi partidul ce partid veţi prelua. Una este să preluaţi un partid victorios, un partid puternic, care are capacitatea de a câştiga alegerile pe propriile picioare sau să luaţi un partid care nu este în cea mai bună formă”, a menţionat Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri