Caută
Close this search box.

Victorie de senzație cu Portugalia, la tineret

Fostul fundaș al echipei naționale și antrenor al Stelei, Mirel Rădoi, a debutat excelent ca selecționaer al echipei naționale Under21 a României. Tricolorii mici au învins dramatic în Portugalia, 2-1, și atât de dorita calificare la Euro 2019 e din ce în ce mai aproape.

După o primă repriză începută mai bine de lusitani și terminată fără gol, Cicâldău a deschis scorul din pasa lui Florinel Coman, în minutul 52. A fost a doua reușită a jucătorului Universității Craiova în tricoul naționalei de tineret.

Lansat perfect de Dennis Man, Andrei Ivan a făcut 2-0 doar 6 minute mai târziu, pe un contraatac rapid. Lusitanii au marcat în minutul 85 și puteau egala în prelungiri. În minutul 98, Portugalia a primit penalty, dar Ionuț Andrei Radu a apărat incredibil și tricolorii lui Rădoi se pregătesc de meciul cu Bosnia, care se va disputa marți, pe terenul lui Hagi, la Ovidiu. În acest moment, calculele sunt limpezi: dacă tricolorii lui Rădoi înving în toate cele 3 meciuri rămase de disputat, toate pe teren propriu, dintre care unul cu Liechtenstein, ei merg la Euro 2019. (foto prosport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri