Caută
Close this search box.

Campionul mondial Griezmann, omul nr.1 al Franței, bate obrazul celor de la FIFA

Surprinzător, FIFA a anunțat lista celor trei nume propuse pentru premiul de cel mai bun fotbalist din lume, din care nu face parte Antoine Griezmann, unomul nr.1 al Franței la Cupa Mondială. În acest context, atacantul lui Atletico Madrid și-a manifestat nemulțumirea vizavi de faptul că printre finaliști nu a fost inclus niciun jucător al „Cocoșului Galic”, câștigător al trofeului suprem.

„Nu știu care sunt criteriile. Este o rușine, noi nu putem face ceva mai mult de atât! Am câștigat cel mai important trofeu, Cupa Mondială”, a declarat Griezmann pentru Marca.

Astfel, finaliștii pentru „The Best FIFA Men’s Player” sunt Cristiano Ronaldo, Luka Modric și Mohamed Salah, aceiași de la „UEFA Men’s Player of the Year”. Pe lista nominalizărilor celor de la FIFA s-au mai înscris Kevin De Bruyne, Antoine Griezmann, Eden Hazard, Harry Kane, Kylian Mbappe, Lionel Messi și Raphael Varane. Este prima oară în ultimii 12 ani când Messi nu prinde top 3, în timp ce Mohamed Salah este singurul dintre finaliști care nu a câștigat niciun trofeu sezonul trecut. (foto givemesport.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri