Caută
Close this search box.

Chiricheș s-a ”rupt” degeaba: operat după un amărât 0-0 cu Muntenegru

Băcăuanul Vlad Chiricheş, omul de bază al apărării naționalei de fotbal, accidentat în meciul cu Muntenegru, din Liga Naţiunilor (0-0), va fi indisponibil circa şase luni din cauza unei rupturi a ligamentului încrucişat anterior de la genunchiul stâng, a anunţat clubul italian Napoli, la care joacă fundaşul.

Aflăm cu puțin timp în urmă că Vlad Chiricheş a fost operat de reputatul profesor Pier Paolo Mariani. „Intervenţia a decurs perfect”, a precizat Napoli, care a mai spus că fundaşul va rămâne câteva zile în clinică, apoi va începe recuperarea.

Chiricheş fusese vizitat în cursul dimineţii la clinica Villa Stuart de reputatul profesor Pier Paolo Mariani, iar operaţia a fost programată pentru după amiază, potrivit Agerpres.

Napoli nu va apela la mercato pentru a-l înlocui pe fundaşul român, scrie presa italiană, Luperto şi Maksimovic fiind alternativele pentru titularii Kalidou Koulibaly şi Raul Albiol.

Vlad Chiricheş s-a accidentat degeaba. El a fost înlocuit cu Mihai Bălaşa în minutul 31 al partidei foarte slabe cu Muntenegru, terminată la egalitate, 0-0, vineri, la Ploieşti, în Liga Naţiunilor. (foto frf.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri