Caută
Close this search box.

CTP o desființează pe Serena Williams: ”I-a dat cu stadionul în cap japonezei! La Paris nu și-ar fi permis!”

ctp

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, un bun practicant și cunoscător al tenisului, a analizat atitudinea Serenei Williams din finala US OPEN.

Adevărata problemă în acest meci a Serenei Williams n-a fost arbitrul, n-a fost antrenorul, n-a fost racheta. Adevărata ei problemă a fost durerea, incapacitatea de a accepta că are în față o adversară mai tare decât ea, la toate capitolele: atât ca lovituri, cât și ca psihic.

Nervozitatea Serenei a crescut minut cu minut, pentru că vedea că nu are ce să-i facă japonezei, indiferent de scor. E un sentiment care se transmite de dincolo de fileu. Era clar că e mai tare decât ea. Fiind acasă, la New York, cu arena aia – cea mai mare din lume – , Serena simțind arena în spate și-a permis. Dacă era la Roland Garros, nu mai făcea lucrul ăsta. Nu e în regulă. Și-a permis să îl ia foarte de sus pe arbitru, având în spate tribuna.

Serena și-a pierdut complet controlul din frustrare. FRUSTRARE! Nu avea că să facă. Și atunci, și-a sfărâmat racheta dintr-o singură lovitură. Ceea știa foarte bine că îi atrage al doilea avertisment. Nu ai cum! Ai spart racheta, e clar! Plus primul, pe care știa că îl luase. Știa foarte bine că i s-a scris. A spart racheta, nu s-a controlat, iar regulamentar Carlos Ramos i-a dat punct pierdut pentru două avertismente. Absolut corect. Ei, de aici a început delirul Serenei Willams, din păcate.

Ce a făcut Serena, în ultimă instanță, e cât se poate de incorect față de Naomi Osaka, pentru că, practic, i-a dat cu stadionul în cap japonezei„, a comentat Cristian Tudor Popescu pentru Ştirile Pro TV de duminică seară. (foto GSP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri