Caută
Close this search box.

DNA: Nu a fost identificat nici un protocol secret SRTV – DNA

dna

DNA precizează că, în urma verificărilor efectuate, nu a fost identificat niciun protocol de colaborare încheiat între Direcţie şi Societatea Română de Televiziune, au precizat reprezentanţii instituţiei.

„Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să vă transmită că, în urma verificării evidenţelor existente la nivelul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, nu a fost identificată nicio lucrare înregistrată cu privire la un prezumtiv protocol de colaborare încheiat între Societatea Română de Televiziune şi Direcţia Naţională Anticorupţie”, au precizat reprezentanţii DNA.

Precizările vin după ce peşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, la Neptun, că a fost informat că ar exista un protocol între DNA şi TVR şi că, dacă informaţia este reală, cineva din conducerea postului public ar trebui să vorbească despre asta.

„Am auzit că este protocol între DNA şi TVR1. Vorbesc serios. (…) Cineva mi-a spus ieri, dacă e aşa e un lucru grav. Şi dacă am auzit chiar aş vrea ca măcar TVR să spună, că la DNA nu are cine să vorbească. Cineva să ne spună. Informaţia este adevărată? De ce ar trebui să fie un protocol secret? De când are dreptul o instituţie judiciară să clasifice un protocol? În primul rând că de ce trebuie să îl faci?”, a spus Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri