Caută
Close this search box.

Fotbalist ucis în țara campioană mondială, Franța

Șoc total în fotbalul din țara campioană mondială, Franţa! William Gomis (19 ani), fost jucător la Saint Etienne, a fost împuşcat mortal duminică noapte în localitatea La Seyne-sur-Mer, anunţă britanicii de la Daily Mail.

Din primele informaţii, tânărul fotbalist a fost împuşcat în cap, fiind prins în centrul unui atac armat despre care francezii scriu că s-a mai soldat cu moartea unui copil de 14 ani. La locul crimelor, poliţiştii ar fi descoperit 24 de cartuşe de Kalaşnikov, scrie mediafax.ro.

„Saint Etienne a primit cu mare tristeţe vestea tragică a morţii lui William Gomis, care a avut loc noaptea trecută. Apreciat de foştii săi colegi şi antrenori pentru calităţile umane, tânărul fotbalist, care ar fi împlinit 20 de ani în luna decembrie, s-a antrenat doar la clubul la care a ajuns pe când avea doar 15 ani”, e mesajul transmis de echipa franceză, pentru care, culmea !, Gomis nu a apucat să debuteze, deşi se afla la club de la 15 ani şi era căpitanul obişnuit al formaţiei de tineret.

În această vară, Gomis a avut pe masă prelungirea contractului cu Saint Etienne, dar a preferat să plece din postura de jucător liber de contract, dorind să facă pasul spre fotbalul la nivel de seniori. (foto 20minutes.fr)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri