Caută
Close this search box.

Apple lansează iPhone XS și un Smartwatch ce detectează căderea

Apple a actualizat telefonul mobil iPhone X cu două modele mai puternice, unul dintre ele fiind mai mare decât predecesorul său, informează BBC.

IPhone XS Max are un ecran de 6,5 inch (16,5 cm). IPhone XS are aceeași componentă de 5.8 inch ca și originalul. Apple a declarat că sistemul său de identificare a feței funcționează acum mai repede decât înainte și încă dezvăluie alte caracteristici. Au existat preocupări că prețul de intrare relativ ridicat, de 999 de lire pentru iPhone X, ar limita recursul său când a fost anunțat cu un an în urmă. Dar Apple a spus că s-a dovedit în mod constant mai popular decât oricare dintre cele mai mici modele iPhone 8.

Întreprinderile de cercetare de piață sugerează că și-au depășit dispozitivele emblematice ale companiilor rivale. Asta a ajutat Apple să devină prima companie din lume cu o capitalizare de piață de peste 1 miliard de dolari. Cu toate acestea, Huawei din China a reușit încă să o depășească în ceea ce privește cota de piață globală a smartphone-urilor în trimestrul aprilie-iunie, plasând Apple pe locul al treilea. „Huawei a reușit să o depășească, deoarece Apple nu se joacă în capetele medii și joase ale pieței”, a comentat Francisco Jeronimo de la IDC. „Dar Apple este foarte bine poziționată în segmentul premium și nu ne așteptăm ca aceasta să se schimbe în următoarele 18 luni”.

Noul smartwatch

Mai devreme la evenimentul din California, Apple a prezentat un smartwatch nou, al cărui afișaj se extinde spre margini comparative cu modelele anterioare. Compania a spus că ecranul ceasului Watch 4 estemai mare cu 30% în ciuda faptului că dispozitivul însuși are dimensiuni similare cu predecesorul său. De asemenea, își câștigă capacitatea de a detecta dacă purtătorul acesteia a căzut și, de asemenea, face o electrocardiogramă citind bătăile inimii.

Caracteristici de sănătate

Mai multe firme de asigurări și angajatori oferă deja Apple Watch datorită caracteristicilor sale de urmărire a sănătății, iar noile facilități ar trebui să contribuie la recursul său. Apple a spus că Ceasul ar avertiza utilizatorii în cazul în care a detectat ritmuri anormale rapide sau lente ale inimii, și a adaugat că a primit deja autorizația de la US Food and Drug Administration.

Apple a adăugat că facilitatea de detecție a căderii a fost posibilă datorită introducerii senzorilor de giroscop „de ultimă generație” și a senzorilor de accelerometru care au prelevat datele de opt ori mai repede decât înainte. Dacă crede că utilizatorul a căzut și a rămas imobil pentru un minut sau mai mult, acesta va apela serviciile de urgență pentru ajutor, dacă acesta este setat să facă acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri