Caută
Close this search box.

Împușcături în California: Șase morți în Bakersfield

Șase persoane au fost ucise în urma unor împușcături în orașul Bakersfield din California, spune poliția citată de BBC.

Un bărbat și soția lui au condus un camion în oraș, unde bărbatul a împușcat doi bărbați și chiar pe propria soție. Ulterior a condus la o altă reședință unde a împușcat încă doi oameni. După ce a deturnat un vehicul cu o femeie și un copil în el, omul s-a confruntat apoi cu un ofițer al poliției și s-a împușcat mortal. Poliția continuă să investigheze motivele care au stat la baza crimelor.

Donny Youngblood de la Departamentul Sheriffului din regiunea Kern a declarat că ofițerii au fost chemați la camion după ce au fost raportate o serie de împușcături la ora locală 17:20 (00:20 GTM). Autoritățile lucrează pentru a determina „de ce a început acest lucru și de ce au fost implicate atât de multe persoane, deoarece, evident, acestea nu sunt împușcături aleatorii”, a spus el. Întregul incident a ținut între 10 și 15 minute, a spus el. „Acesta este noul normal, dacă privim în toată țara”, a spus el, descriind incidentul ca o operațiune de împușcare în masă. „Șase persoane și-au pierdut viața într-o perioadă foarte scurtă de timp”.

Numele victimelor nu sunt cunoscute, dar au fost toate din zona Bakersfield, la aproximativ 145 km nord de Los Angeles, a spus poliția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri