Caută
Close this search box.

Aniversarea unei românce de excepție, Narcisa Lecușanu, frumoasa campioană de la vârful handbalului mondial

La mulți ani, Narcisa Georgeta Lecușanu !
Am scris recent despre Narcisa Lecușanu, unul din cei mai valoroși și importanți omeni de sport din România și nu numai, Așa cum tot ea este unul din cei mai constanți, experimentați și valoroși tineri manageri pe care, din fericire, încă îi mai avem în România, dar care, din nefericire, sunt cu mult, subliniez cu foarte mult mai apreciați, prețuiți și, firește, solicitați peste hotare ! Dar asta este altă poveste și vom mai vorbi despre ea, deoarece (chiar) nu putem să acceptăm la nesfârșit neamprostia și mârlănia la multe niveluri de conducere în sportul din România, ca și în alte domenii! Până atunci, însă, să ne bucurâm de o zi minunată ca acea de azi, în care s-a născut, într-o familie curată și plină de soare în suflet, Narcisa Lecușanu !
Așadar, din nou, cu toată admirația și prețuirea care în mod cert ți se cuvin, LA MULȚI ANI, NARCISA LECUȘANU !
… Narcisa Lecușanu: o sportivă și un manager de excepție, un Om cu sufletul de aur, cum nu întâlnești prea des în viață, BA CHIAR EXTREM DE RAR SPRE DELOC ! Narcisa a făcut handbalul la – realmente -cel mai înalt nivel, a fost campioană mondială de tineret, vicecampioană mondială de senioare, câștigătoare de cupe europene și campioană a României, Germaniei sau Macedoniei, iar acum activează conducerea EXECUTIVĂ, LA VÂRF, a Federației Internaționale de Handbal (IHF), membru al Comitetului Executiv al acestei prestigioase federații mondiale. Nu mai vorbim de zecile de proiecte manageriale și educaționale dedicate în special copiilor și juniorilor, alături de uriași oameni de sport, precum Elisaneta Lipă, Cristian Gațu, Ion Țiriac și alții ! Dar Narcisa este, înainte de orice, un OM , o MAMĂ și SOȚIE, un PRIETEN fără egal ! Iar dacă înțelepciunea și experiența ei ar fi folosite cu adevărat în România, ca la IHF, am fi fost cu totul alții acum !
În foto dreapta jos, Narcisa Lecusanu, la una din emisiunile ”NOCTURNA SPORTIVĂ” pe care am avut marea bucurie și privilegiul de a le face împreună. Mă înclin și mulțumesc, Narcisa ! (foto gsp.ro, viatavalcii.ro)
Și vă recomandăm cu căldură să urmăriți și aici, o altă emisiune :

https://youtu.be/HQNKUVI84l4

La mulți ani Narcisa, Om cu o atât de frumoasă Poveste ! Poveste care merge mai departe, foarte departe !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri